Arom

Kde najdu pořad Už dost šéfe online?

– otázku položil/a Arom ve čtvrtek, 30. ledna 2014

Reaguj · Nahlásit



Jaja

Co zkusit trošku Googlit? :) Všechny celé epizody i ukázky najdeš na http://play.iprima.cz/uz-dost-sefe/.

A šéfe, není zač!

– odpověděl/a Jaja ve čtvrtek, 30. ledna 2014

0  · Reaguj · Nahlásit


  e-mail nebude zveřejněn · Proč chceme e-mail?

formátuj odpovědi s Texy!

Související otázky a odpovědi

Kolik gramů má polévková lžička?

Kolik gramů se mi vleze na polévkovou lžíci. Ne vrchovatou, ale takovou zarovnanou?

Odpověď:

Polévková lžíce rovná 11 g hrubé mouky 10 g hladké mouky 10 g krupice 5 g ovesných vloček 20 g rýže 15 g solamylu 12 g cukru krupice 12 g cukru moučky 20 g soli 17 g máku 15 g sádla 15 g másla nebo tuku 11 ...

Nejlépe hodnocená odpověď. Zobraz ji celou.

Kde koupit citrónovou trávu?

Chystám se vařit jedno thajské jídlo, ale u nás v Bille nemůžu sehnat citrónovou trávu. Nemáte tip, kde bych ji mohla koupit?

Odpověď:

A co nám o citrónové trávě, česky Voňatka citronová, říká Wikipedie: Citronová tráva je vytrvalá, statná rostlina. Vytváří mohutné trsy tenkých a dlouhých šedozelených listů, které dorůstají do výšky až 150 cm. Protože tato rostlina tvoří jen m ...

Zobraz celou odpověď.

Jednoduchý recept na krémžskou hořčici?

Máte někdo zaručený, jednoduchá, recept na krémžskou hořčici? Chtěla bych ji zkusit udělat sama, ale většina receptů mi přijde složitá.

Odpověď:

Recept na ni není složitý, jenom musíš mít vhodné ingredience. Základ balení světlých hořčičných semen (cca. 80 g) balení tmavých (černé, někdy hnědá) hořčičných semen (cca. 80 g) voda (1,5 dcl) vinný ocet (1–2 polévkové ...

Nejlépe hodnocená odpověď. Zobraz ji celou.

Dauphinské a lyonské brambory

Jaký je rozdíl mezi dauphinskými a lyonskými bramorami?

Odpověď:

Nevím přesně co jsou lyonské brambory, ale Dauphinské jsou brambory zapékané se smetanou, česnekem a sýrem ne?

Zobraz celou odpověď.

Jak dlouho se vaří klobáska?

Jak dlouho musím vařit klobásu Čabajku, aby byla dobrá?

Odpověď:

Když už se rozhodneš, že budeš klobásky vařit, což ne vždy musíš, rozhoduj se podle typu klobásy. Tvrdé klobásky, právě typu Čabaj nebo další klobásy maďarského typu, vař od dob ...

Nejlépe hodnocená odpověď. Zobraz ji celou.

Nejnovější otázky a odpovědi